РФ наступатиме і піде на Київ, але влітку все зміниться на користь України – астролог Влад Росс

7 березня 2024, 14:00оновлено 8 березня, 15:08
До літа ні Герасимова, ні Шойгу, найімовірніше, вже не буде в командуванні російською армією.
Астролог Влад Росс передбачив великі зміни в Росії до літа 2024 року і зміну командування військами
Росія піде в наступ у травні-червні, але він провалиться, адже Україну озброять до зубів, прогнозує астролог Влад Росс / Главред

Росія, за словами президента України Володимира Зеленського, піде в новий наступ наприкінці травня-початку червня. Зірки кажуть, що це дійсно так: російські війська будуть наступати, зокрема, можуть знову спробувати взяти Київ.

Однак найголовніше, на що слід зважати, говорячи про кінець травня та початок червня, стосується внутрішньої ситуації в Росії: вона може суттєво змінитися. Путін, а точніше його двійник, може раптово втратити репутацію. Загалом, можливі серйозні трансформації в Московії. Пертурбації можуть бути настільки суттєвими, що ми не побачимо ані начальника генштабу Збройних сил РФ Герасимова, ані міністра оборони РФ Шойгу – ні того, ні іншого, найімовірніше, вже не буде до визначеного періоду в керівництві російською армією.

Крім того, за моїми прогнозами, остаточно і безповоротно втратить свої повноваження двійник Путіна. Фактично Путін втратив владу ще минулого року, коли стався заколот Пригожина. Нинішній Путін зовсім інший, раніше він був здатним проявляти хоч якусь волю.

Росія дійсно захоче піти в наступ на Україну, зокрема, і з території Білорусі на Київ. Зараз вона готує 150-тисячне військо для походу на українську столицю. Однак у Москві ще роздумують: чи то кинути ці сили на Сувалкський коридор і пробити шлях до Калінінграду, чи то спрямувати ці сили на Україну.

Загалом, росіяни готують напад на Україну в травні-червні, зокрема на Київ, але в них нічого не вийде. Тому що станеться підрив командування ЗС РФ.

Ба більше, ця спроба нового наступу на Україну з території Білорусі може обернутися тим, що українські війська дійдуть до Мінська.

Україні потрібно вистояти і пережити цей складний момент. А влітку 2024-го ситуація може перевернутися з ніг на голову. Це буде пов'язано з тим, що Україну озброять до зубів. Зараз про це мовчать, але я знаю точно, що у нас буде стільки зброї, що у РФ нічого не вийде. Великі поставки можуть бути 1 червня, коли Меркурій з'єднається з Білим Місяцем, Ураном, Юпітером, а Венера буде в з'єднанні із Сонцем. Це говорить про те, що для України настане дуже сприятливий момент, а період лихоліття, який ми проживаємо зараз, залишиться позаду. На Україну чекає колосальна фінансова і військова підтримка.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про новий наступ Росії:

Тож новий наступ Російської Федерації провалиться. У російських військ немає жодного шансу прорватися до Києва, вони будуть зупинені в чорнобильському лісі – це максимум, куди росіяни зможуть просунутися.

Найвразливіше місце, де на фронті може бути найскладніша ситуація, – це Куп'янськ. Та й взагалі, до літа на Харківщині буде складно. Головне завдання Росії на весну-літо – це оточення і взяття Харкова, але вирішити це завдання не вдасться.

Єдине, що можуть захопити російські війська, - це Куп'янськ, але й то, це буде ціла епопея. Вони три-чотири місяці брали Авдіївку. Ось приблизно так само, кілька місяців, вони намагатимуться взяти і Куп'янськ, це максимум, що вони зможуть вигризти в нас. Саме туди вони будуть лізти.

Утім, незважаючи на те, що російський наступ провалиться, і російського головнокомандувача до літа, імовірно, вже не буде, немає жодного шансу, що війна в Україні закінчиться у 2024 році.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Визначальним тут буде інше – хто прийде до влади в США в результаті президентських виборів. Дуже мало шансів на те, що переможе Трамп. Однак, якщо несподівано так станеться, Україна просто припинить існування в межах 1991 року.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти