Журналістка пояснила реакцію у США на слова Путіна в адресу Байдена

22 березня 2021, 05:05
Американці знають значення слів Джо Байдена на адресу Путіна, вважає Карина Орлова.
Путина
У США не було скандалу через ситуацію із заявами Байдена і Путіна - журналістка / Reuters

У США не помітили заяви російського президента Володимира Путіна у відповідь на слова господаря Білого дому Джо Байдена про "вбивцю". Американці особливо не відреагували і на початкову фразу Байдена на адресу Путіна. У американській пресі була інформація про "дебати" Путіна і Байдена, проте ця ситуація не цікавила громадськість, сказала в ефірі телеканалу Україна 24 журналістка з Вашингтона Карина Орлова.

За її словами, слова Байдена зі звинуваченням на адресу Путіна не здивували американців. Вони здивувалися б у тому випадку, якби американський президент зробив протилежну заяву, як було в ситуації з попереднім главою США Дональдом Трампом.

"Взагалі не помітили відповідь Путіна. Не особливо помітили і слова Байдена про те, що Путін вбивця. Тому що новина про те, що Путін вбивця – це не новина, це усі знають. Новиною було, коли у 2017 році Трамп в інтерв'ю FoxNews сказав, що Путін – не вбивця. Ведучий в ствердній формі тоді сказав, що Путін – вбивця, на що Трамп почав протестувати у відповідь і сказав, що взагалі вбивці усы, у нас купа вбивць, давайте на себе подивимося – і це було новиною" – сказала Орлова.читайте такожРосія "помстилася" Байдену у Радбезі ООН після його слів про Путіна

Крім того, вона вважає, що відповідна реакція Путіна на слова Байдена є не найвдалішим тролінгом. При цьому американська преса не надавала особливого значення пропозиції Путіна провести дебати з Байденом.

"У мене багато знайомих навіть і не знали, що це відбувається – тим більше про відповідь Путіна. Так, американські ЗМІ повідомляли, що Путін запропонував Байдену дебати. Зрозуміло, що це тролінг з боку Путіна, не смішний, не розумний, невдалий, але тим не менш, факт є факт: президент іншої країни пропонує дебати. Це було в ЗМІ, але абсолютно не на перших і не на других смугах", - підкреслила Карина Орлова.

Скандальна заява Байдена на адресу Путіна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти