"Мову на клавіатурі переплутав?": Кадиров китайською мовою закликав мусульман воювати проти НАТО

18 грудня 2022, 16:41
Кадирову примарилося, нібито НАТО "становить загрозу моральним цінностям".
'Мову на клавіатурі переплутав?': Кадиров китайською мовою закликав мусульман воювати проти НАТО
Кадиров китайською мовою закликав мусульман воювати проти НАТО/ УНІАН

Глава Чечні Рамзан Кадиров закликав мусульман об’єднатися проти НАТО. При цьому своє звернення "дон-дон" чомусь опублікував китайською мовою.

"Ми закликаємо весь ісламський світ, усіх розсудливих людей об'єднатися спільними зусиллями проти нашого спільного ворога", – написав Кадиров у своєму Telegram-каналі.

При цьому прихвостень російського диктатора Володимира Путіна почав погрожувати існуванню всього світу. Він звинуватив Захід у спробі "знищити моральні цінності" і заявив, нібито "Росія кинула виклик злу, яке поширюють західні країни".

відео дня

Проте за такі заклики китайською мовою Кадирова висміяли деякі його підписники. Дехто жартував, що "дон-дон" переплутав мову на клавіатурі, а дехто припускав, що сторінку Кадирова зламали. Загалом користувачі писали наступне:

  • "Китайці зламали?",
  • "Це виступ Брюса Лі?",
  • "Кадиров, ви мову на клавіатурі переплутали?",
  • "Джекі Чан в чаті?",
  • "Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво".
Кадыров
скрін

Раніше повідомлялося, що на самому старті повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну чеченський диктатор Рамзан Кадиров отримав від господаря Кремля Володимира Путіна завдання захопити урядовий квартал в Києві і лиходійським чином ліквідувати лідера Володимира Зеленського.

Нагадаємо, ексдепутат Держдуми РФ, який отримав українське громадянство, бізнесмен Ілля Пономарьов зазначав, що Путін навмисно лякає західні держави хаосом, який може виникнути в РФ після її поразки. Він намагається показати, що у разі усунення його від влади президентом Росії може стати ще небезпечніша людина, наприклад, Кадиров чи Пригожин.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти