Ядерний удар від Трампа: у США попередили про небезпеку

8 січня 2021, 20:06
За словами Ненсі Пелосі, Америка потребує захисту від "неврівноваженого" президента Дональда Трампа.
Дональд Трамп
У Трампа хочуть відібрати "ядерну кнопку" / Фото Reuters

Влада США не повинна припустити, щоб чинний президент Дональд Трамп, який опинився в досить складному становищі, отримав доступ до ядерної зброї і зміг віддати наказ про нанесення ядерного удару.

Як повідомляє американський телеканал CNN, про це заявила голова Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі у п'ятницю, 8 січня. За її словами, політик вже обговорила це питання з головою Об'єднаного комітету начальників штабів Марком Міллі.

Спікер нижньої палати вважає, що Трамп опинився у вкрай складному становищі, тому не можна допустити, щоб "неврівноважений" президент отримав можливість почати військові дії або ж віддати наказ про нанесення ядерного удару.читайте такожТрампу загрожує імпічмент: у Конгресі США назвали терміни

"Сьогодні вранці я провела перемовини з головою Об'єднаного комітету начальників штабів Марком Міллі. Не можна припустити, щоб неврівноважений президент зміг почати військові дії, а також отримати доступ до кодів запуску і віддати наказ про нанесення ядерного удару" - сказала Пелосі, підкресливши, що влада повинна захистити американців від можливого "нападу"Трампа.

США Новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти