Біля гірськолижного курорту у Франції розбився вертоліт, є жертви

9 лютого 2021, 22:27
Вертоліт впав в очку на висоті 1,9 тисячі метрів між озером Розьєр і мисом Війар. Рятувальна бригада прибула на місце події приблизно через 40 хвилин.
Біля гірськолижного курорту у Франції розбився вертоліт, є жертви
У Франції розбився вертоліт

У Франції в Альпах біля популярного гірськолижного курорту Куршевель розбився вертоліт, у результаті катастрофи загинуло двоє осіб, а ще троє потрапили до лікарні, повідомляє пресслужба префектури департаменту Савойя в Twitter.

Сигнал про катастрофу вертольоту надійшов приблизно о 17: 20 за місцевим часом у вівторок, 9 лютого. Він впав у точці на висоті 1,9 тисячі метрів між озером Розьєр і мисом Війар.

Рятувальна бригада прибула на місце події приблизно через 40 хвилин.

відео дня

За попередніми даними, дві особи загинули, ще одна в критичному стані була доставлена до лікарні. Двоє інших пасажирів із важкими травмами також були госпіталізовані.

Авіакатастрофи у світі - про що повідомляв раніше Главред:

  • Вранці, 24 січня, розбився літак з гравцями і президентом Бразильського клубу Пальмас відразу після зльоту. Як повідомляє видання Globo, повітряне судно не змогло набрати висоту і впало недалеко від аеродрому в районі Лузімангес в Порто-Насіональ, муніципалітеті, розташованому в 60 км на південь від Пальмаса.
  • У Росії 7 листопада розбився відомий телеведучий. Літак розбився через несправність двигуна.
  • 9 січня в Індонезії розбився Boeing 737-524 авіакомпанії Sriwijaya Air. Диспетчери втратили зв'язок з літаком після того, як лайнер вилетів з Джакарти. Це перша велика авіакатастрофа 2021 року.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти