У ВООЗ пояснили, чому знижуються темпи поширення COVID-19

6 лютого 2021, 09:28
Марія ван Керкховен, експерт ВООЗ, на черговому брифінгу в деталях пояснила причини того, що по всьому світу падають темпи поширення COVID-19
Коронавірус
У ВООЗ пояснили, чому знижуються темпи поширення COVID - 19 / Reuters

У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) відзначають помітне зниження темпів поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомила експерт ВООЗ Марія ван Керкховен на черговому брифінгу відомства, який транслювався в сервісі мікроблогів Twitter.

"Це відбувається внаслідок цілого ряду факторів і в першу чергу шляхом заходів, які застосовують країни для того, щоб переривати ланцюжки передачі вірусу і не допускати інфікування інших людей", — сказала вона.

За словами ван Керкховен, велику роль у зниженні темпів пандемії також зіграли дії влади держав з інформування населення про необхідні заходи для захисту від зараження, підготовка медпрацівників і зусилля в рамках кампаній вакцинації людей.

Проте Керкховен закликала країни, в яких число заражених COVID-19 знижується, продовжувати дотримуватися заходів з боротьби з пандемією. Вона додала, що зараз дані країни проходять критичний етап.

читайте такожГлава ВООЗ зробив обнадійливу заяву про коронавірус

Коронавірус новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти