У Росії лавина накрила гірськолижний комплекс: знайдено тіла жертв стихії

9 січня 2021, 09:17
Чоловік з дружиною і двома дітьми залишилися в будиночку, коли з гори зійшла снігова лавина. Вижив тільки підліток.
У Росії лавина накрила гірськолижний комплекс: знайдено тіла жертв стихії
Рятувальники знайшли тіла жертв лавини в Норильську / скріншот з відео

На місці сходження лавини у Норильську в районі гірськолижного комплексу "Гора окрема" виявили тіла дитини, жінки та чоловіка. Також рятувальникам вдалося знайти під сніговими завалами підлітка, його госпіталізували у важкому стані.

"Імовірно, це син загиблої жінки", - розповіла офіційний представник Слідчого комітету по Красноярському краю і Хакасії Ольга Шаманська в коментарі РИА Новости.

Вона додала, що лавина протягла один з будиночків на 200 метрів схилом.

відео дня

Лавина зійшла напередодні, орієнтовно о 20:30 за московським часом, в районі гірськолижного комплексу "Гора окрема". Снігом засипало кілька будиночків, в одному з яких були люди. Рятувальникам вдалося знайти під сніговими завалами підлітка, його госпіталізували у важкому стані. Потім виявили тіло жінки 38 років.

Трохи згодом на місці сходження лавини в Норильську знайшли тіло 45-річного чоловіка – це директор місцевої канатної дороги.

Як повідомляє МК, чоловік з дружиною і двома дітьми залишилися в будиночку, коли з гори зійшла снігова лавина. Старшого сина - 15-річного Макара дістали з-під снігу живим. У нього багато переломів і сильне обмороження. Хлопчика відправили до лікарні Норильська.

Слідчі порушили кримінальну справу.

У Росії зійшла лавина - про що йшлося раніше:

Увечері 8 січня в районі міста Норильськ (Росія, Краснодарський край) на гірськолижний курорт зійшла лавина. Під товщею снігу опинилися п'ять курортних будиночків.

Тоді рятувальники повідомляли, що під снігом можуть перебувати щонайменше п'ять осіб, серед них двоє дітей. Попередньо, всі люди знаходяться в одному із завалених снігом будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти