У РФ озвучили нову версію причин погіршення здоров'я Навального

7 вересня 2020, 09:27
Дієти могли погіршити стан здоров'я політика, припустили російські слідчі.
Навальний
На даний момент Навальний знаходиться в берлінській клініці "Шаріте" / Reuters

Російські слідчі припустили, що однією з версій погіршення стану здоров'я опозиціонера Олексія Навального може бути його захоплення дієтами.

Про це заявив керівник Слідчого управління сибірської транспортної поліції Сергій Потапов, передає російський Интерфакс.

За його словами, перевіряється версія про те, що дієти могли погіршити стан здоров'я Навального на тлі панкреатиту.

Сибірська транспортна поліція готова перевірити висновки німецьких лікарів, але поки відповіді на російський запит про правову допомогу немає.

Російське агенство також зазначає, що всі дослідження, які провели лікарі з РФ, спростовують версію отруєння Навального. Під час оглядів слідчі вилучили і відправили на експертизу близько 500 об'єктів: одяг Навального, сміття з аеропорту Томська, кафе аеропорту, ресторану і номера готелю.

читайте такожТворець Новачка розповів, як отруїли Навального

Нагадаємо:

20 серпня російський опозиціонер Олексій Навальний почав почуватися зле під час авіаперельоту з Москви в Томськ. Літак екстрено посадили в Омську, політика госпіталізували та підключили до апарату ШВЛ. Політик впав у кому.

22 серпня Навального привезли до Берліна для лікування в клініці Шаріте.

2 вересня в Кабміні Німеччини зробили гучну заяву про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. В уряді зазначили, що лабораторія Бундесверу знайшла в організмі російського опозиціонера сліди отрути з групи Новачок.

2 вересня канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що офіційний Берлін засуджує отруєння Олексія Навального речовиною з Новачка. У зв'язку з цим інцидентом у Німеччині є низка питань до Росії.

Глава МЗС Великої Британії Домінік Рааб не сумнівається, що влада Росії причетна до отруєння Олексія Навального, оскільки така версія є максимально правдоподібною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти