У Польщі чоловік помер після затримання копами: люди протестують

9 серпня 2021, 14:34
162
Поліцейські стверджую, що затриманий був переданий медикам.
Поліція, Польща
Копи Польщі силою затягали чоловіка в авто / Радіо Польща

В Польщі правоохоронці затримали агресивного чоловіка. Однак за добу він помер.

Як повідомляє радіостанція RMF FM, на кадрах затримання видно, як четверо копів намагалися силою посадити чоловіка в поліцейську машину. Під час затримання той виривався і кликав на допомогу, а потім різко втратив свідомість.

За інформацією поліції, чоловік кидав каміння у вікна будівель. У зв'язку з цим його мати викликала копів. Також вона сказала правоохоронцям, що її син зловживає наркотиками.

відео дня

Наступного дня після затримання в поліції повідомили, що чоловік помер через дві години після того, як потрапив до лікарні.

Цей інцидент викликав обурення у місцевого населення і біля комендатури поліції в Любліні зібралося близько 200 осіб, які виступали проти дій поліції. Зокрема, протестувальники звинувачують поліцейських у вбивстві.

Демонстранти запалили перед будівлею поліції свічки і застосовували проти правоохоронців коктейлі Молотова. У відповідь поліцейські використовували водомети та сльозогінний газ. У підсумку 40 осіб були затримані.

Відзначається, що в ході протестів був пошкоджений вхід в будівлю поліцейської дільниці, розбите скло і підпалені сміттєві баки.

Нагадаємо, раніше курйозний випадок стався у Варшаві. Українець, який грубо порушив правила дорожнього руху і ледь не збив пішоходів, тікав від місцевих поліцейських і відбивався від них вогнегасником. У підсумку українця ловили вісім польських копів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти