У Держдумі пригрозили Facebook за бан фейків про "українських радикалів"

8 березня 2021, 11:50оновлено 8 березня 2021, 12:55
У РФ заговорили про "цифровий суверенітет" після покарання за фейки в соцмережах.
Держдума
У Держдумі вибухнули звинуваченнями на адресу Facebook / telegrafist.org

Держдума Росії пропонуватиме законодавчі рішення проти блокування російських ЗМІ в соціальних мережах, заявив голова нижньої палати парламенту РФ В'ячеслав Володін.

"Instagram Facebook подібне відбувається не вперше - раніше також надходили Instagram і Twitter. Вважаю, що таке неприйнятно. Це порушує наше національне законодавство", — цитує Володіна прес-служба Держдуми.

Він підкреслив, що Росія незабаром планує обмінятися пропозиціями щодо вирішення даної міжнародної проблеми з іноземними колегами.

"Мова може йти про коригування національного законодавства, про підготовку модельних законів з метою дотримання прав і свобод громадян, а також забезпечення цифрового суверенітету", — додав голова Держдуми Росії.

читайте такожТроянський кінь на Донбасі: навіщо РФ організувала форум з пропагандистами

Раньше адміністрація Facebook заблокувала статті росЗМІ, в якій говорилося, що співробітники ФСБ затримали у Воронежі нібито прихильників української молодіжної радикальної групи МКУ. Стаття була заблокована на основі висновків експерта українського сайту StopFake, який стверджував, що затримані не пов'язані з неонацистами України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти