"Теракт готувався": добровольці РФ офіційно звинуватили Путіна у розстрілі людей під Москвою

22 березня 2024, 22:17
У Легіоні "Свобода Росії" впевнені, що теракт в Підмосков’ї вчинив режим Путіна. Російські добровольці кажуть, що теракт і його медійне висвітлення готувалися.
Владимир Путин, теракт в Подмосковье
Добровольці РФ офіційно звинуватили Путіна у розстрілі людей під Москвою/ колаж: Главред, фото: скрін

Легіон "Свобода Росії" зробив офіційну заяву, у якій звинуватив терористичний режим Путіна у підготовці та проведенні теракту в торговому центрі "Крокус сіті Хол" під Москвою ввечері у п’ятницю, 22 березня.

Відповідна заява була опублікована у Telegram-каналі Легіону. У ній зазначається, що російські добровольці не здивовані такій кривавій провокації, адже російський диктатор Володимир Путін уже не вперше здійснює такі провокації.

"Офіційна заява Легіону "Свобода Росії". У трагедії, що сталася, сьогодні в Москві ми звинувачуємо терористичний режим Путіна. Ми вже стикалися з подібними проявами кремлівської диктатури з перших днів Путіна при владі та не здивовані черговою кривавою провокацією", – наголосили російські добровольці, які воюють проти режиму Путіна.

відео дня

Також у Легіоні переконані, що теракт готувався, і його медійне освітлення теж.

"Підкреслимо, що Легіон не воює із мирними росіянами. "Рязанський цукор" – метод силовиків Путіна, який ми не підтримуємо і проти якого ведемо боротьбу.

Теракт у ТЦ "Крокус сіті Хол" під Москвою

У березні США та інші країни просять громадян виїхати з РФ. Вони стверджували, що в Росії буде небезпечно, оскільки там можуть статися теракти. Якщо ж у людей не було можливості виїхати з країни, то їх просили залишатися вдома і не ходити в людні місця.

Увечері 22 березня під Москвою у "Крокус Сіті Хол" стався жорстокий теракт. Невідомі зайшли зі зброєю та відкрили стрілянину з автоматів. Після цього у будівлі пролунав потужний вибух. Відомо про щонайменше 40 загиблих і понад 100 поранених.

Згодом пропаганда РФ знайшла "винних" у теракті без розслідування. Російські пропагандисти вже винесли вердикт: за терактом стоять США та Великобританія.

Радник Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не має відношення до цього теракту. В ГУР Міноборони України заявили, що теракт організували російські спецслужби. Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що теракт у Підмосков'ї - це провокація режиму Путіна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти