Свята вода – замість ремонту: в РФ освятили атракціони після двох нещасних випадків

27 квітня 2022, 15:07
Після того, як низка відвідувачів отримали травми на каруселях в Омську, туди запросили священника для освячення.
Свята вода – замість ремонту: в РФ освятили атракціони після двох нещасних випадків
В РФ освятили атракціони після двох нещасних випадків замість ремонту/ Скрін з відео

У Росії в місті Омськ власники парку атракціонів запросили священника для освячення каруселей після того, як там сталося два нещасні випадки.

Подія відбулася у парку атракціонів 30-річчя ВЛКСМ (Всесоюзний ленінський комуністичний союз молоді). Про це повідомили очевидці. Відповідне відео було оприлюднене у Telegram-каналі "Омск Live".

"До парку 30 років ВЛКСМ запросили батюшку для освячення каруселей святою водою. Нагадаємо, за останні два тижні у цьому парку сталося два інциденти", – йдеться у повідомленні.

Перший травматичний випадок на цих атракціонах стався 14 квітня цього року. Тоді поблизу атракціону "Орбіта" прорвало гідроциліндр, і людей, які якраз каталися, залило маслом.

Другий нещасний випадок з уже серйознішими травмами стався на Великдень 24 квітня. У той день зі свого крісла на атракціоні "Вихор" вилетіла і впала на асфальт молода мама. Вона отримала черепномозкову травму, переломи і забої. Жінку, яка прийшла розважитися зі своєю родиною і, зокрема, 5-річною донькою, забрала швидка допомога, а на місце події викликали правоохоронців.

Раніше повідомлялося, що в Росії чоловік увірвався в дитячий садочок і влаштував стрілянину. В результаті атаки є загиблі, в тому числі діти.

Нагадаємо, Російська православна церква роздає пам'ятки російським солдатам-окупантам із закликами до кровопролиття в Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти