Собака намалювала картин на 20 тисяч доларів

12 лютого 2022, 01:14
171
Вівчарка малює різними фарбами. Вперше кисть в зуби вона взяла у два роки.
Собака намалювала картин на 20 тисяч доларів
Вівчарка Іві малює картини / instagram.com/ivykitetheaussie

Австралійський вівчарка на прізвисько Іві сім років тому взяла кисть в зуби і стала справжнім художником. Вона вже намалювала п'ять картин, на яких заробила 20 тисяч доларів.

Ще, коли Іві було два роки, 58-річна господиня Ліза Кайт навчила її мистецтву. Так собака зуміла зображати свою фантазію різними типами фарби: від акварелі до акрилових, пише The Mirror.

"Спочатку я навчила її діставати пиво з холодильника, щоб вразити моїх дітей, коли вони приїдуть відвідати мене. Я навчила її безлічі різних трюків", - розповіла господиня незвичайного художника.

відео дня

Крім цього, за її словами, Іві знає всі команди, а ще - сортує білизну, знімає з господині куртку, витирає лапи і поміщає монети в скарбничку. В цілому, список знайомих собаці команд займає дві сторінки.

І що найцікавіше - господиня не художниця.

Собака намалювала картин на 20 тисяч доларів
Вівчарка Іві малює картини / instagram.com/ivykitetheaussie

Нагадаємо, раніше в Індії бродяча собака врятувала покинуте немовля. Крихітку викинули ще з пуповиною і вона могла замерзнути, проте собака разом зі своїми цуценятами обігріла дитя.

А ось у Херсонській області з собаками стався несамовитий випадок. Там неадекват зайшов у двір до сусідки і розстріляв відразу трьох псів. Він нібито помстився за свого вихованця, якого вони загризли.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти