ЗМІ знайшли в Дубаї шикарну віллу Кадирова за багато мільйонів доларів

30 березня 2022, 14:45
Розташована будівля на відомому штучному острові Палм-Джумейра, де також розташований шикарний готель" Атлантіс " і кілька аквапарків.
Кадирівці
ЗМІ знайшли в Дубаї шикарну віллу Кадирова за багато мільйонів доларів / Instagram

У чеченського диктатора Рамзана Кадирова знайшли дорогу віллу - в місті Дубай (Об'єднані Арабські Емірати). Про це йдеться в розслідуванні порталу "Українська правда", яке було проведено за допомогою тамтешніх жителів.

Вілла Кадирова під номером 21 знаходиться прямо на території п'ятизіркового готелю Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah. Найдешевший номер тут коштує 700 доларів на добу, оренда вілли обійдеться в три тисячі доларів.

ЗМІ знайшли в Дубаї шикарну віллу Кадирова за багато мільйонів доларів

Виявили віллу за геотегами в соціальній мережі Instagram. У гості до чеченського диктатора часто приїжджали друзі-Заур Таймасханов, старший офіцер підрозділу "СОБР Терек"; заступник Кадирова Адам Делімханов, представник глави Чечні в арабських і мусульманських країнах Турко Даудов і навіть легендарний боксер-суперважкоатлет Майк Тайсон.

відео дня
ЗМІ знайшли в Дубаї шикарну віллу Кадирова за багато мільйонів доларів
Вілла Кадирова в Дубаї-знімок з космосу

читайте такожКадиров у Маріуполі: пропагандисти "перекинули" диктатора з Києва - його зустрів мертвий генерал РФ

Нагадаємо, раніше, з початку війни в Україні Рамзан Кадиров кілька разів стверджував, що вже приїжджав в Україну, останній раз він навіть у докази цього продемонстрував, як здійснює намаз біля заправки, довід компанії "Роснефть"до слова виявилася російською.

Журналісти підозрюють, що насправді глава республіки не залишав Чечню, а ось його сім'я цілком може перебувати в Дубай. Вони попросили своїх читачів відвідати віллу Кадирова і зробити кілька знімків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти