Зміна влади в Росії: критик зробив прогноз про політику Навального щодо України

28 січня 2021, 18:11оновлено 29 січня 2021, 17:11
За словами Артемія Троїцького, ситуація з Навальним стала непростою історією для Росії.
Навальний
Навальний реально кинув виклик Путіну і претендує на владу - російський журналіст / Reuters

У Росії немає єдності щодо підтримки або невдоволення чинною владою. Одні верстви населення не готові до змін, тоді як інші вкрай незадоволені ситуацією, що склалася. У разі приходу до влади Олексій Навальний проводитиме більш прагматичну політику і зуміє домовитися про співпрацю з Україною та Білоруссю.

Про це заявив відомий російський журналіст і музичний критик Артемій Троїцький у інтерв'ю виданню Апостроф, коментуючи ситуацію з можливою зміною влади у Росії.

За його словами, на відміну від Білорусі, російське суспільство й надалі готове миритися з чинною владою. Верстви населення, серед яких сільські жителі і пенсіонери, виступають проти змін. Однак є і ті люди, кого не влаштовує політичний режим в країні.

"Більш-менш молоді, активні, міські, професійні та освічені люди, які представляють собою якісь діючі сили у Росії, вкрай незадоволені існуючою ситуацією",-сказав Троїцький, додавши, що людей не влаштовує економічна, гуманітарна і політична ситуація у Росії. До цих проблем додалася і коронавірусна епідемія.читайте такожПадіння режиму Путіна: Гордон розкрив сценарій зміни влади у Росії

Що стосується Навального, журналіст вважає, що політик є першим опозиціонером в країні з часів Леніна і Троцького, який прагне до влади у Росії. Якщо політику вдасться прийти до влади, то він не буде продовжувати курс Путіна і зможе налагодити конструктивні відносини з Україною і Білоруссю.

"З Навальним історія непроста... це перший російський опозиціонер з часів Володимира Леніна і Льва Троцького, який реально бореться за владу, який хоче звалити Путіна і взяти владу. Хтось цього боїться. Кажуть, що це якийсь вождизм, він прийде до влади і буде гірше Путіна. Я знаю Навального. Я точно знаю, що він не те що не гірше Путіна, а набагато краще Путіна... я впевнений, що він налагодить нормальні, абсолютно не імперіалістичні відносини з Україною і Білоруссю. Все буде в порядку з Навальним. Головне те, що він реально кинув виклик Путіну. До нього такого не було", - підкреслив Артемій Троїцький.

Олексій Навальний новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти