Путін замкнувся в бункері через страх замаху: інсайдери розповіли про паніку в Кремлі

18 березня 2022, 13:26
9948
Глава Кремля обмежив всі контакти і боїться, що його вб'ють, каже Ілля Несходовський.
Володимир Путін
Володимир Путін / УНІАН

Президент РФ Володимир Путін давно не показувався в Кремлі. Після початку війни проти України він перебрався в спеціальний захищений бункер.

Як розповів Фактам директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на інсайдерів, є великі сумніви, що Путін полетить на переговори до Туреччини.

"Глава Кремля обмежив всі контакти і боїться, що його вб'ють, оскільки усвідомлює — дуже багато поставив на цю війну, яку програє. Путін дуже, дуже сильно боїться. Тепер всі розмови з ним відбуваються тільки онлайн. Він до себе нікого не допускає", - говорить експерт.

Він пояснив, що через потужні санкції ситуація в РФ погіршується і призводить до неадекватної поведінки керівництва, в тому числі Путіна.

"Путін всіх боїться. Те, що він всіх садить на великій відстані від себе — це не через коронавірус, просто боїться будь-якого замаху, тому до нього ніхто не повинен наближатися ближче ніж на 10 метрів. Деякі охоронці періодично зникають: вчора був, сьогодні ні. Тільки запідозрив Путін когось, і ця людина ... зникає. Там не заморочуються", - додав Несходовський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент країни-агресора Росії Володимир Путін загрожуватиме застосуванням ядерної зброї проти Заходу, якщо Україна продовжить чинити опір російському вторгненню.

Про це йдеться в доповіді розвідувального управління Міністерства оборони США.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти