Політолог сказав, чи може Путін економічно задушити Україну

18 травня 2020, 02:55
Кранова стратегія Росії завершилася, зазначив експерт.
Орєшкін вважає, що Путін не може задушити Україну економічно – Путін – Україна
Володимир Путін не може задушити Україну економічно, вважає Дмитро Орєшкін / Reuters

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що у президента РФ Володимира Путіна немає ресурсів для того, щоб економічно задушити Україну.

Ціни на нафту знизилися, та завершилася кранова стратегія Росії – "будете погано поводитися – ми вам вентиль газовий закриємо", розповів експерт в інтерв'ю Obozrevatel.

Співрозмовник додав, що Київ буде мати зріджений газ із США чи норвезький, скоро російський газовий монополіст Газпром буде просити в української сторони придбати у РФ трошки газку.

відео дня

"Ні, нападати він (Путін на Україну – Ред.) не буде, у нього немає на це ресурсів. Лякати, провокувати – із задоволенням... можна чекати будь-якого свинства з боку Кремля, але не військової історії... у Путіна немає ресурсів навіть для того, щоб економічно задушити Україну", – заявив політолог.

Раніше ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан говорив, що, за чутками, Володимир Путін розраховує на значне ослаблення України через коронавірус з Китаю, та президент може "наїхати" на державу влітку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти