Путін - ЛГБТ-клоун: швейцарці "опустили" президента РФ, Москва істерить і погрожує судом

17 липня 2022, 14:59
У Neue Zurcher Zeitung надрукували фотографію Володимира Путіна з червоним клоунським носом і райдужними смугами на обличчі.
Володимир Путін
У РФ закотили істерику через мем з Володимиром Путіним / Фото УНІАН

Російські офіційні особи пригрозили подати до суду через публікацію в швейцарській газеті Neue Zurcher Zeitung мема з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це йдеться в заяві на сайті російського посольства в Швейцарії.

У листі головному редактору NZZ Еріку Гуйеру (Eric Gujer), опублікованому на сайті посольства Росії в Швейцарії, було зазначено, що російська сторона "обурена" публікацією "образливої карикатури на Президента Російської Федерації" і залишає за собою право звернутися до суду з позовом про захист честі.

Причиною послужила стаття у виданні NZZ під назвою "Супергерої і лиходії нарощують свою ударну силу в Інтернеті" ("Superhelden und Schurken entfalten Schlagkraft im Internet"), в якій газета розглянула пропагандистську війну в соціальних мережах, що ведеться з обох сторін, з української та російської, уточнює Swissinfo.ch.

При цьому стаття супроводжувалася фотографією Путіна з червоним клоунським носом і райдужними смугами на обличчі, яка спочатку була опублікована в Твіттері. Поруч був опублікований мем, на якому президент Володимир Зеленський виведений в образі "капітана Америки".

читайте такожНа Заході заговорили про наступника Путіна і дали тривожний прогноз

Путін - ЛГБТ-клоун: швейцарці 'опустили' президента РФ, Москва істерить і погрожує судом
/ Neue Zurcher Zeitung

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти