Проти Путіна вчинили окультний обряд жахливої сили

22 грудня 2020, 15:02оновлено 22 грудня 2020, 15:35
Обряд "33 королі" є однією з найефективніших практик в окультизмі.
Путина
Проти Путіна здійснили потужний окультний обряд "33 королі" / Reuters

Проти глави Кремля Володимира Путіна провели потужний обряд "33 королі", заявив російський політолог і доктор історичних наук Валерій Соловей. Зазначимо, Соловей давно відомий низкою гучних заяв про життя та роботу російського президента. Адже саме з його "легкої подачі"в ЗМІ почалася активна дискусія щодо "прискореного транзиту влади" в Росії, який нібито викликаний тим, що Путін зіткнувся з якимось проблемами зі здоров'ям.

"У своєму виступі 23 грудня ми розповімо дуже багато цікавого. Зокрема, про знаменитий обряд "33 королі", який був здійснений проти російського президента. Почасти про цей обряд розповідатиму під час свого виступу, але це та інформація, яку отримали в Кремлі. Вони знають, що був здійснений обряд, спрямований персонально проти Путіна", - заявив політолог, відео з його коментарем розміщено у Youtube на каналі "Главред".

За його словами, ця інформація "стала доступна через якісь американські канали".

"Вважається, що цей обряд є однією з найефективніших практик в окультизмі. Ось про це я трохи розповім 23 грудня", - сказав Соловей.

Здоров'я Путіна - про що йшлося раніше:

  • 10 грудня астролог Влад Росс спрогнозував, що російський президент Володимир Путін серйозно хворий, і йому загрожує смерть. У глави РФ рак кишківника четвертої стадії, розповів експерт Главреду. За його словами, ймовірніше, Путін помре наприкінці 2021 – на початку 2022-го.
  • 10 серпня Влад Росс сказав, що Володимиру Путіну не довго ряст топтати, і президенту Росії залишилося жити максимум один або два роки. Астролог прогнозував, що російський президент може померти у своєму бункері в 2022-му.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти