Поразка у війні і крах режиму Путіна: Ейдман зробив прогноз

28 жовтня 2023, 16:12оновлено 30 жовтня 2023, 09:52
1293
Директор Кремля Володимир Путін буде відсторонений від влади в країні-агресорі Росії, проте це відбудеться не в результаті виборів, вважає Ігор Ейдман.
Ігор Ейдман
Поразка від України знищить режим Путіна - Ейдман / Главред

Російський президент Володимир Путін буде відсторонений від влади власним оточенням після поразки у війні проти України, за яким буде неминучий крах режиму. У Кремлі все звалять на Путіна і будуть намагатися домовитися із Заходом. Про це заявив російський соціолог, публіцист Ігор Ейдман.

В інтерв'ю Главреду він розповів про те, що політичну кар'єру Путіна і його правлячий у Росії режим знищить поразка у війні з Україною.

"Я сподіваюся, що йому недовго залишилося правити. Але він піде не тому, що скоро помре, і не в результаті демократичних виборів, яких немає в Росії – його знищить поразка у війні проти України і подальший неминучий крах режиму", - вважає Ейдман.

відео дня

За його словами, у такій ситуації кремлівські "еліти" самі усунуть Путіна і будуть намагатися домовитися із західним світом.

"У процесі поразки у війні своя ж верхівка його усуне, щоб все на нього звалити і знову намагатися домовлятися із Заходом", - підкреслив Ігор Ейдман.

Чутки про "смерть" Володимира Путіна

Telegram-канал "Генерал СВР" ввечері 26 жовтня поширив чутки, згідно з якими Путін нібито помер "внаслідок зупинки серця" у резиденції на Валдаї. Мовляв, у Росії "починається переворот".

У Головному управлінні розвідки Міноборони України закликали реагувати стримано на чутки про смерть Путіна. Представник військової розвідки Андрій Юсов уточнив, що поширюють їх анонімні Telegram-канали. Інформація може поширюватися для того, щоб вивчити реакцію, зокрема, громадян Росії.

Видання The Independent опублікувало статтю, в якій журналісти написали, хто міг би стати наступником Путіна у разі його смерті. У списку - оточення Путіна.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти