"Під завалами діти": у Росії на гірськолижний курорт зійшла лавина

8 січня 2021, 22:53
Зараз на місці події працюють 50 рятувальників і три одиниці техніки.
'Під завалами діти': у Росії на гірськолижний курорт зійшла лавина
Під Норильськом зійшла лавина

Сьогодні ввечері у районі міста Норильськ (Росія, Краснодарський край) на гірськолижний курорт зійшла лавина. Під товщею снігу опинилися п'ять курортних будиночків.

За інформацією рятувальників, під снігом можуть перебувати щонайменше п'ять осіб, серед них двоє дітей. Попередньо, всі люди знаходяться в одному із завалених снігом будинків, пише ТАСС.

"О 20: 30 надійшло повідомлення про те, що в районі гірськолижного комплексу "Гора окрема" стався схід снігової маси. У результаті сходу засипало 4 будиночки, у них перебували люди, їхня кількість уточнюється", - заявили в МНС РФ.

Зараз на місці події працюють 50 рятувальників і три одиниці техніки. Про загиблих і постраждалих поки що не повідомлялося.

Пізніше з'явилася інформація про те, що рятувальники дістали сім'ю з-під лавини, яка зійшла на гірськолижний курорт у російському Норильську. Перебували вони в одному із завалених снігом будиночків чи ні, невідомо.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерела в рятувальних службах.

Ще двоє людей, за інформацією джерел видання, вибралися з-під лавини самостійно.

Пошукова операція на території гірськолижного курорту "Гора Окрема" триває. У якому стані знаходяться врятовані, інформації поки немає.

Санкції США проти Росії - Новини:

  • Міністерство торгівлі США ввело нові санкції щодо Росії і опублікувало список з 45 російських організацій, яких віднесли до "кінцевим військовим користувачам". Щоб поставити їм ряд товарів з США, тепер потрібна ліцензія.
  • За даними американських ЗМІ, представники влади США закінчили розробку нового пакету санкцій проти Російської Федерації, але не встигли ввести його в дію.
  • Як повідомляє Reuters з посиланням на джерела, обраний президент США Джо Байден після своєї інавгурації може ввести нові санкції проти Росії у відповідь на передбачувану участь РФ в хакерських атаках на урядові американські організації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти