Пєсков розповів, про що ще говоритимуть Путін і Байден у Женеві

2 червня 2021, 15:24
За підсумками саміту Путіна і Байдена може бути прийнятий спільний документ. Про це недвозначно заявив заступник керівника МЗС РФ Сергія Рябкова.
Путін, Байден
Джо Байден і Володимир Путін / Reuters

На зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна обговорюватимуть тему кіберзлочинності. Про це розповів прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС.

"Очевидно, що злочинність в кіберсфері і виклики, з якими нам доводиться стикатися в кіберсфері, так чи інакше будуть на порядку денному", ‒ сказав він.

Пєсков підкреслив, що зараз РФ і США не співпрацюють у сфері кібербезпеки.

"Поки нічого не змінилося. Поки передчасно про це говорити. Коли почнеться повноформатне співробітництво в кіберсфері, в сфері інформаційної безпеки, то саме співробітництво, до якого закликав президент Путін, тоді і зміниться. Але поки, звичайно, про співпрацю говорити передчасно", - сказав він.

За словами заступника керівника МЗС РФ Сергія Рябкова, за підсумками саміту може бути прийнятий спільний документ.

"Я не готовий коментувати змістовну сторону підготовки саміту. Багато ідей є, все в роботі. Поки передчасно говорити про що б то не було конкретне", - сказав він.

читайте такожБайден зробив різку заяву про Путіна і попередив про наслідки

Зустріч Байдена з Путіним - про що повідомлялося раніше:

  • Відбулася зустріч помічника президента США з питань нацбезпеки Джейка Саллівана і секретаря російського Радбезу Миколи Патрушева. Сторони провели консультації, за підсумком яких держави випустили заяви, що підтверджують наміри провести американо-російський саміт, який включає зустріч Джо Байдена з Володимиром Путіним.
  • Пізніше журналісти американського телеканалу CNN з посиланням на двох американських чиновників повідомили про те, що зустріч Байдена і Путіна може відбутися 15-16 червня в Женеві.
  • У Білому домі і Кремлі зробили офіційні заяви, згідно з якими саміт США і Росії пройде 16 червня в Женеві.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти