У Москві відбулася перестрілка з використанням автоматів

24 травня 2020, 20:26оновлено 24 травня 2020, 21:06
В конфлікті брали участь близько семи осіб.
У Москві відбулася перестрілка з використанням автоматів
/ Фото: govoritmoskva.ru

У Росії на півдні Москви в житловому комплексі Ясний сталася перестрілка із застосуванням автоматичної зброї, в російській столиці було оголошено план Перехоплення для затримання зловмисників, які стріляли на ураження.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, спочатку все виглядало, як дорожній конфлікт, коли Тойота не пропустила Інфініті. Проте пізніше конфлікт продовжився вже на стоянці.

"Вони стріляли один у одного з травматичних пістолетів і, імовірно, з мисливських рушниць Сайга і Вепр", — розповів очевидець.

Учасники пригоди зникли, їх розшукує поліція. Встановлюються обставини події. Всього в перестрілці брали участь п'ять автомобілів і близько семи осіб зі зброєю, в тому числі автоматами.

Пізніше джерело в правоохоронних органах повідомило, що на даний момент затримано три людини, підозрюваних в перестрілці на автостоянці на Каширському шосе. Постраждалих і загиблих в результаті події немає.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 травня, у Житомирській області чоловік розстріляв з мисливської рушниці сімох людей.

Як раніше повідомлялося, колишній народний депутат, один із сотників Майдану Володимир Парасюк розповів про те, як під час Революції гідності вів вогонь по правоохоронцях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти