У загиблих у руках зброя: з'явилося відео кривавої бійні під Житомиром

24 травня 2020, 20:38
Поліцейські оприлюднили відео з місця жахливої стрілянини.
У загиблих у руках зброя: з'явилося відео кривавої бійні під Житомиром
Нацполиция оприлюднила відео з місця кривавої події

У Житомирі сталося резонансне вбивство – місцевий орендар ставка застрелив 7 осіб. Серед убитих опинились волонтери та ветерани АТО.

Сьогодні поліція Житомирської області показала відео з місця вбивства сімох АТОшників поблизу села Новоселиця. У ролику видно тіла покійних, у декого в руках - зброя, передає прес-служба Нацполіції у неділю, 24 травня.

У тонких стінах хатини, де вони й передбачуваний вбивця розташувалися, видно сліди від куль і шроту. Попередньо, мав місце побутовий конфлікт між чоловіками, які пили алкогольні напої. Загиблі і стрілок дружили понад 10 років.

читайте такожЗ автоматами і карабінами: з'явилися знімки жертв стрільця під Житомиром, фото 18+

Вбиті в ніч на 22 травня люди були учасниками ООС, а троє з них – військовослужбовці Національної гвардії України, які перебували у відпустці. Всі - жителі Києва у віці від 29 до 50 років. З собою вони привезли чотири одиниці зброї. У поліції зазначили: власники на законних підставах. Як і Анатолій Захаренко законно володів своєю рушницею, з якої й були здійснені фатальні постріли.

У селі чоловіка називали Русским і К**апом, так як він був родом із Росії. Його дружина Ольга припустила, що до трагедії могла призвести суперечка, підігріта спиртним. У чоловіка виявився запальний характер. А коли друзі сказали Анатолію, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив в армію, він вийшов із себе і здійснив стрілянину. Вину він вже визнав.

Захаренко був мисливцем. Попередньо, він спочатку застрелив двох, із якими продовжував випивати на вулиці. А потім взявся за ще шістьох, які спали у будинку. Один із чоловіків встиг втекти в село і звідти викликав поліцію.

Пізніше знайомі Анатолія Захаренка, якого затримали після вбивства сімох людей у Житомирській області, розповіли подробиці про свого сусіда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти