На Кіпрі пролунав потужний вибух у центрі вакцинації від COVID-19

1 лютого 2021, 22:59
Територія навколо центру вакцинації зараз оточена поліцією. Про постраждалих на цей час не повідомляється. Подробиці обіцяють оприлюднити 2 лютого.
На Кіпрі пролунав потужний вибух у центрі вакцинації від COVID-19
На Кіпрі прогримів потужний вибух

У передмісті Нікосії на острові Кіпр сьогодні ввечері, 1 лютого, стався вибух у центрі COVID-вакцинації населення. У результаті вибуху ніхто не постраждав, повідомляє Cyprus Mail.

Вибух у медичному центрі в районі Латосія, який зараз є пунктом вакцинації, пролунав близько 19:30 за місцевим часом. Попередньо, причиною вибуху стали каністри з бензином.

Наразі територія навколо постраждалого центру оточена правоохоронцями. Поліція продовжить розслідування інциденту завтра вранці.

відео дня

Містечко Лача з населенням близько 17 тис. осіб є південно-східним передмістям столиці країни Нікосії. Розташований у ньому медичний центр був під час пандемії перетворений в одну із точок вакцинації населення острова. Президент Республіки Кіпр Нікос Анастасіадіс був провакцинований в цьому центрі у два етапи: 28 грудня та 18 січня.

Про які вибухи повідомлялося раніше:

  • У Ємені в аеропорту міста Аден під час прибуття представників нового уряду стався потужний вибух, який забрав життя понад два десятки людей.
  • Потужний вибух стався в поліклініці міської лікарні № 2 Челябінська - там вибухнула киснева будка.
  • В американському місті Балтімор стався вибух у будівлі Baltimore Gas & Electric. В результаті інциденту постраждали щонайменше десять осіб.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти