"Маленькі члени родини": Путін зробив незвичну заяву про свою сім'ю і згадав Китай

2 вересня 2024, 13:17
411
Кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив зробити реверанс в бік Китаю і розповісти про "маленьких членів родини", які "вільно спілкуються китайською".
'Маленькі члени родини': Путін зробив незвичну заяву про свою сім'ю і згадав Китай
Путін зробив незвичну заяву про свою сім'ю і згадав Китай / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Російський диктатор Володимир Путін відзначив важливість вивчення китайської мови в Росії зазначивши, що "маленькі члени" його родини нібито вільно спілкуються китайською. Про це він розповів під час відкритого уроку "Розмова про важливе" у школі Кизила.

"Дуже багато партнерів з'являється між Росією і Китаєм, вони з'являються природним чином", - зазначив він.

Путін підкреслив, що і нібито китайці більше хочуть пізнати Росію.

відео дня

"Маленькі члени моєї сім'ї говорять китайською мовою, говорять вільно. Але це не означає, що ми повинні забути свій інтерес до англійської мови. Англійська мова - це велика мова", - сказав президент країни-агресора під час відкритого уроку "Розмова про важливе" у школі Кизила.

Дивіться відео із словами Путіна про членів його родини:

'Маленькі члени родини': Путін зробив незвичну заяву про свою сім'ю і згадав Китай
Фото: скріншот

Таким чином російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, визнав наявність маленьких дітей у власній родині. Однак, про кого саме йде мова, він не уточнив.

Офіційно відомо, що у Володимира Путіна є дві дочки від його шлюбу з Людмилою Шкребньовою, з якою він познайомився під час навчання в Ленінградському державному університеті. Старша дочка Марія народилася 28 квітня 1985 року в Ленінграді, а молодша Катерина - 31 серпня 1986 року в Дрездені.

Ордер на арешт Володимира Путіна

Ордер на арешт Володимира Путіна - ордери на арешт двох громадян Російської Федерації: чинного президента Володимира Путіна та російської уповноваженої при Президентові Російської Федерації з прав дитини Марії Львової-Бєлової, підозрюваних у незаконному примусовому переміщенні українських дітей з окупованих територій України до Росії, видані 17 березня 2023 року Міжнародним кримінальним судом (МКС) у Гаазі.

Війна в Україні - що відомо про останні заяви Путіна

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, на тлі української операції в Курській області, Володимир Путін намагається створити враження, що нічого не відбувається. Російські військові кореспонденти закликають зберігати спокій і не сіяти паніку. Як зазначає The Wall Street Journal, операція ЗСУ в Курській області стала черговим ударом по "аурі непереможності" Путіна, хоча він удає, що це його не турбує.

У відповідь на дії Заходу Росія вирішила змінити свою ядерну доктрину, про що повідомляють російські ЗМІ з посиланням на заяву заступника міністра закордонних справ Сергія Рябкова.

Кремлівський речник Дмитро Пєсков заявив, що дії ЗСУ в Курській області не залишаться без відповіді, натякаючи на те, що рішення вже ухвалене, хоча конкретики він не надав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти