Лідер Нагірно-Карабаської Республіки отримав важке поранення - помічник Алієва

4 жовтня 2020, 13:05оновлено 18 липня 2023, 15:58
Араїк Арутюнян отримав важке поранення.
Араїк Арутюнян отримав важке поранення, заявив помічник Алієва / facebook.com/ArayikHarutyunian
Араїк Арутюнян отримав важке поранення, заявив помічник Алієва / facebook.com/ArayikHarutyunian

Унаслідок точного удару азербайджанської армії лідер невизнаної Нагірно-Карабаської Республіки Араїк Арутюнян отримав важке поранення, заявив у неділю, 4 жовтня, помічник президента Азербайджану - завідувач відділу з питань зовнішньої політики Адміністрації президента Хікмет Гаджієв.

Про це повідомляє Sputnik Азербайджан.

"Вірменія - терористична держава. Азербайджан не залишає без відповіді жодну з цих атак. Зараз повідомляється, що обстріл по Гянджі був здійснений з окупованих територій за наказом глави так званої "Нагірно-Карабахської республіки" Араіка Арутюняна. Я хочу звідси звернутися до Араїка Арутюняна: "ти сховався в бункері, азербайджанська армія знайшла тебе і там"", - зазначив Гаджієв.

Війна за Карабах - про що йшлося раніше:

  • 4 жовтня міноборони Азербайджану повідомило про ракетний обстріл з вірменського боку міст Тертер і Горадіз, розташованих поблизу лінії зіткнення. Водночас президент Карабаху заявив, що Степанакерт обстрілюється з систем "Полонез" і "Смерч".
  • 4 жовтня у міноборони Вірменії заявили, що дії азербайджанських ЗС вказують на підготовку ними нового наступу.
  • 3 жовтня прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував ймовірність введення російських миротворців до Нагірного Карабаху. За його словами, Росія може ввести своїх миротворців тільки за згодою Азербайджану і Вірменії.
  • Уранці в неділю, 27 вересня, збройні сили Азербайджану напали на невизнану Нагірно-Карабаську Республіку. Між силами Вірменії та Азербайджану почалися запеклі бої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти