"Мова б вирвати": блогер розлютився на спікера Держдуми РФ з-за роздачі грошей в США

29 квітня 2020, 14:34
Слова спікера Держдуми РФ В'ячеслава Володіна про роздачу коштів в період епідемії COVID-19 у США розлютили російського журналіста.
В'ячеслав Володін
В'ячеслав Володін

Відомий блогер Олександр Сотник жорстко прокоментував заяву Володіна, в якій політик назвав фінансову допомогу від американської влади негативним явищем, фактично звинувативши його у брехні і лицемірстві.

"Цьому Володіну, годуючому громадян технічної пальмою, язика б вирвати за його брехню. Виняткового нахабства утирок!" - написав журналіст на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У вівторок, 28 квітня, глава Держдуми Росії В'ячеслав Володін під час відеоконференції з главою Центробанку Ельвірою Набіулліною розкритикував грошову допомогу країн Заходу своїм громадянам.

відео дня

На його думку, Росія, на відміну від США, нібито надає допомогу всім своїм громадянам, а не тільки тим, хто має страховку.

"27 млн громадян Америки не мають медичної страховки. А для того щоб підключитися до ШВЛ треба $ 72 тис. А видають їм по $ 1000.. Ось вам, будь ласка, дія цієї країни, яка фактично кинула 27 млн громадян один на один з цією проблемою. В нашій країні всім надається медична допомога. Ми цим відрізняємося "- сказав Володін.

Тим часом Росія вийшла вже на 8-е місце за кількістю заражень коронавирусной інфекцією в світі.

Раніше російський політик Леонід Гозман заявив, що російська влада не вживає ефективних заходів у сфері соціальної політики в умовах коронавирусной інфекції, що може спричинити за собою масові протести.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти