Влада Китаю назвала свою головну помилку під час спалаху коронавіруса

9 травня 2020, 19:41
У Китаї визнали, що спалах небезпечного вірусу застав їх зненацька.
Коронавірус, вчені
У Китаї назвали головну помилку під час спалаху коронавіруса / spiegel.de/

Китайський коронавірус, який швидко поширюється світом з грудня минулого року, вбив 276 235 осіб станом на 7:00 ранку суботи, 9 травня.

Всього у світі офіційно виявили 4 013 986 випадків зараження коронавірусом. 1 385 412 осіб перемогли COVID-19.

У зв'язку з цим, заступник директора китайської національної комісії з охорони здоров'я Лі Бін визнав недоліки в реагуванні системи охорони здоров'я на спалах коронавірусу в Китаї, пише Reuters.

відео дня

читайте такожСмерть від коронавіруса: сумні подробиці похорону в Україні

За словами Лі Біна, спалах коронавірусу став серйозною проблемою для китайської влади і виявив недоліки в системі охорони здоров'я Китаю і способі реагування на надзвичайні ситуації.

"Новий спалах коронавірусу став серйозним випробуванням, яке продемонструвало, що в Китаю все ще є недоліки в його основних системах запобігання епідемій і боротьби з ними, системах охорони здоров'я та інших аспектах реагування", - підкреслив він.

читайте такожЛікар назвав найбільш активних розповсюджувачів коронавіруса

Представник влади зазначив, що Пекін реформуватиме свою систему профілактики та боротьби із захворюваннями для усунення слабких місць, викликаних спалахом коронавірусу.

Нагадаємо, раніше експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) провели дослідження перебігу хвороби небезпечного коронавірусу і виявили, що недуг може вражати й дітей, які можуть хворіти їм так само важко, як і люди похилого віку.

Як повідомляв Главред, станом на ранок суботи, 9 травня, коронавірус в Україні виявили ще у 515 жителів. Таким чином загальне число випадків зараження китайським коронавірусом в нашій країні складає 14 710 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти