Хочуть втекти в останній момент: росіяни масово штурмують кордони ЄС

12 серпня 2022, 22:54
1031
Естонія заборонить в'їзд в країну громадянам Росії з шенгенською візою, виданою цією державою.
санкції, Росія санкції
Росія / reuters

На російсько-естонському кордоні утворилися гігантські затори після рішення Талліна заборонити в'їжджати в країну росіянам з шенгенськими візами.

Кордони для жителів країни-окупантів закриються з 18 серпня.

Як повідомляють ЗМІ, на естонському сайті із записом в електронну чергу для виїзду з країни повідомляється, що в районі прикордонного переходу Нарва час очікування в живій черзі становить не менше 22 годин.

"Дійсно, подобається - не подобається, - Європа закривається","Більшість країн більше не хочуть мати нічого спільного з імперськими амбіціями жителів країни-окупанта і "русским міром"", - пишуть в соцмережах.

Крім того, Естонія припинила видачу посвідок на проживання росіянам для навчання - і стала першою серед країн ЄС, хто зробив це.

Візовий режим з РФ

Офіційний Київ з 1 липня 2022 року вводить візовий режим для громадян Росії. Таке рішення прийняв Кабінет Міністрів України в п'ятницю, 17 червня.

Українська держава розриває угоду з Москвою про безвізові поїздки громадян у зв'язку з безпрецедентними загрозами своїй національній безпеці, суверенітету та територіальній цілісності.

читайте такожПовна ізоляція: росіянам хочуть заборонити відвідувати Європу

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти