Повинні засудити війну і сказати "Слава Україні!": грузинський бар ввів "вхідні візи" для росіян

4 серпня 2022, 15:53
Щоб потрапити до цього бару, потрібно визнати Путіна диктатором і виступити проти війни Росії проти України.
Бар в Грузии
Грузинський бар ввів "вхідні візи" для росіян/ pixabay.com, Спутник Грузия

Грузинський бар Dedaena Bar, який розташований в Тбілісі, ввів жорсткі правила для відвідування закладу громадянами Росії. Тепер кожен росіянин, який хоче зайти до бару, повинен заповнити спеціальну анкету та отримати "вхідну візу".

В анкеті є питання, які стосуються дій Росії щодо України та Грузії. З повною версією анкети можна ознайомитися на сайті бару.

"Ми виступаємо за рівність і єдність, але маємо бути впевнені, що промиті мізки російських імперіалістів не опиняться в нашому барі", – зазначається в анкеті.

відео дня

Зокрема, росіян просять зазначити, що вони засуджують війну Росії проти України. Далі відвідувачі бару мають позначити, що не голосували за Путіна і вважають його диктатором.

Також росіяни повинні підтвердити, що Росія окупувала грузинські міста, далі погодитися з посланням до російського воєнного корабля, а насамкінець сказати: "Слава Україні".

Крім цього, в анкеті ще є перелік правил, яких повинні дотримуватися потенційні відвідувачі з російським громадянством. Серед них – не розмовляти російською мовою, не пропонувати заплатити рублями, не вступати в політичні дискусії напідпитку та інші.

Анкета для рууских в баре Грузии
Анкета, яку потрібно заповнити росіянам для отримання "вхідної візи" у грузинський бар/ скрін

Таке рішення власників бару розізлило громадян країни-агресорки РФ, тому вони почали штучно занижувати рейтинг закладу, а також поливати його брудом в коментарях Google.

Грузинский бар отзывы
Росіяни закидали бар негативними відгуками в коментарях Google/ скрін
Грузинский бар отзывы
Росіяни закидали бар негативними відгуками в коментарях Google/ скрін

Проте після цього дуже багато українців та громадян інших держави написали хороші коментарі у Google, підтримуючи таку позицію власників бару і дякуючи їм за це.

Раніше повідомлялося, що учитель з грузинського села Чібаті в Гурії Ладо Апхазава зібрав $700 тис. на допомогу українцям. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він почав благодійну акцію і виставив на продаж золоту медаль.

Нагадаємо, другий президент України Леонід Кучма заявив, що Путін може вдарити тактичною ядерною зброєю по Україні. Проте захід здатний зупинити главу Кремля від такого кроку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти