Екс-помічник президента Кореї розповів, що відбувається з Кім Чен Ином

23 серпня 2020, 16:56
Ситуація навколо північнокорейського диктатора продовжується залишатися в досить мірі напруженою.
Кім Чен Ин
Кім Чен Ин / Reuters

Диктатор КНДР Кім Чен Ин впав у кому - через кілька днів після того, як передав деякі владні повноваження своїй молодшій сестрі Кім Е Чжон і найближчому оточенню.

Про це повідомляє британський таблоїд Mirror з посиланням на слова Кім Де Чжун - помічника колишнього президента Південної Кореї.

Кім Де Чжун заявив, що лідер КНДР знаходиться в комі, і, на його думку, ситуація, що склалася означатиме катастрофу для країни.

відео дня

"Повна структура спадкоємності не сформована, тому Кім Е Чжон висувається на перший план, оскільки вакуум не може підтримуватися протягом тривалого періоду", - стверджує він.

До того, кілька днів тому, співробітники Національної розвідувальної служби Південної Кореї (NIS) оголосила, що Кім Чен Ин, як і раніше, буде "мати абсолютну владу", але поступово почне передавати свої повноваження Кім Е Чжон. За даними південнокорейських розвідників, такі кроки з боку диктатора назвали"зняття стресу".

читайте такожКуди зник Кім Чен Ин

Нагадаємо, про проблеми зі здоров'ям 36-річного Кім Чен Ина вперше повідомлялося навесні. У 2020-му його бачили на публіці лише кілька разів. Це і породило чутки про те, що він важко хворий. Вважалося, що невдала операція на серці для установки стента завдала непоправної шкоди його здоров'ю.

Однак, через кілька місяців Кім Чен Ин з'явився на публіці на церемонії відкриття заводу з виробництва добрив в Сухоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти