"Частина допомоги вже в Україні": Маркарова розповіла про велику військову підтримку від США

18 березня 2022, 12:55оновлено 14 квітня 2022, 07:59
Деякі речі з американської військової допомоги уже перетнули кордон з Україною.
'Частина допомоги вже в Україні': Маркарова розповіла про велику військову підтримку від США
Маркарова розповіла про велику військову підтримку від США/ Міністерство фінансів України

Частина військової допомоги, яку Сполучені Штати Америки надали Україні для захисту від Росії, уже перетнула український кордон.

Про це розповіла посол України у США Оксана Маркарова в інтерв’ю "Голосу Америки". Вона наголосила, що це не остання допомога, яку США нададуть Україні.

"Я не буду розкривати ті речі, які не має знати наш ворог. Але коли ухвалюються певні рішення, і вони є публічними, у цей момент деякі речі вже перетинають кордон. Насправді це паралельний процес. Це не пакет (допомоги – ред.), на який тільки зараз будуть щось купувати. Це уже все в роботі", – зазначила Маркарова.

Раніше в Пентагоні заявили, що українська армія дуже ефективно використовує протитанкові комплекси Javelin, які були надані Сполученими Штатами для захисту від Росії. Зі 112 пострілів українські бійці влучили у ціль 100 разів.

Також раніше у США повідомляли, що не бачать ознак того, що Путін готовий зупинити війну в Україні. Президент Росії Володимир Путін не демонструє жодних ознак готовності зупинити війну в Україні та сісти за стіл переговорів. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти