Байден "підносить снаряди" Путіну у війні проти України - експерт

27 червня 2021, 01:37
Джо Байден надає безпрецедентну допомогу Володимиру Путіну, впевнений Андрій Ілларіонов.
Путін, Байден
Володимир Путін і Джо Байден / Reuters

Діяльність президента США Джо Байдена на зовнішньополітичній арені є руйнівною, заявив економіст, старший науковий співробітник Центру політики безпеки у Вашингтоні, президент Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов.

Як підкреслив він у ході чату в Главреді, Байден "підносить снаряди" Володимиру Путіну у війні проти України.

"Природно, до постачальнику снарядів у війні проти України неможливо ставитися з симпатією. Байден надає безпрецедентну допомогу Путіну, який розгромив політичну опозицію і громадянський рух. Як можна ставитися позитивно до того, хто так допомагає Путіну знищувати паростки вільної Росії?" ,- зазначив експерт.

Політолог також критично налаштований по відношенню до діяльності президента США у внутрішній політиці.

"Поки я ще майже не кажу про те, що Байден робить всередині США. Якщо приступити до аналізу цієї сфери його діяльності, тоді ви зрозумієте, що все те, що ви чули і читали до цього, – це дитячий сад в порівнянні з майбутніми обговореннями", - додав Ілларіонов.

Зустріч Байдена і Путіна:

  • Саміт США і РФ, в рамках якого пройшла зустріч президента Штатів Джо Байдена і глави Росії Володимира Путіна, відбувся 16 червня в Женеві. Делегації держав обговорили актуальні проблеми американо-російських відносин.
  • У Держдепі за підсумками переговорів Байдена і Путіна заявили, що господар Білого дому сказав главі Кремля про підтримку територіальної цілісності і суверенітету України. Також сторони обговорили проблемні аспекти реалізації Мінських угод.
  • Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд зазначила, що Вашингтон не планує скасовувати санкції проти Росії, які були введені через агресію Москви щодо Києва.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти