Кривава аварія в Шотландії: поїзд зійшов із рейок, є жертви

12 серпня 2020, 23:27
Головний інспектор залізниць Ян Проссер сказав, що інспектори були присутніми на місці і брали участь у попередньому розслідуванні.
Кривава аварія в Шотландії: поїзд зійшов із рейок, є жертви
У Шотландії пасажирський поїзд зійшов з рейок - фото скріншот

Через штормову погоду в Шотландії зійшов із рейок пасажирський потяг. У результаті загинули три людини, ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомляє агентство Associated Press.

Як зазначається, аварія сталася неподалік селища Стонхейвен. За словами місцевої влади, на це могла вплинути погана погода, яка спостерігалася в регіоні останніми днями. Точні причини аварії поки що невідомі.

Головний інспектор залізниць Ян Проссер сказав, що інспектори були присутні на місці та брали участь у попередньому розслідуванні.

"Ми будемо працювати з іншими агентствами, включаючи служби екстреної допомоги, щоб точно з'ясувати, що сталося, і виявити причини цього трагічного інциденту", - сказав він.

читайте такожГроші є, бажання немає: чому в Україні небезпечно їздити в поїздах

Агентство відзначає, що серйозні аварії поїздів у Великобританії трапляються вкрай рідко. Остання аварія потягу зі смертельними наслідками сталося у 2007 році.

Вважається, що машиніст поїзда знаходиться серед трьох загиблих, але офіційна ідентифікація тіла ще не проведена. Шестро осіб було госпіталізовано, проте їхні травми не вважають серйозними.

Як писав Главред, у вівторок, 12 серпня, рано вранці в центральній частині Мексики недалеко від зони відпочинку пасажирський автобус врізався в дорожню огорожу, загинули 13 осіб, а понад 20 - постраждали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти