У ВООЗ розповіли, від яких звичок потрібно відмовитися на карантині

3 квітня 2020, 13:26
У Всесвітній організації охорони здоров'я у деталях розповіли, які звички можуть обернутися проблемами для здоров'я під час карантину через коронавірус.
коронавірус
У ВООЗ розповіли, від яких поивычек потрібно відмовитися на карантині / Pixabay

Співробітники Всесвітньої організації охорони здоров'я розповіли, від яких звичок необхідно відмовитися на час коронавирусного карантину - для того, щоб зберегти своє здоров'я.

З такою заявою виступив на брифінгу виступив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюге. Він закликав людей, які пішли на карантин, дотримуватися здорового способу життя і займатися фізкультурою вдома.

"Потрібно намагатися вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, підтримувати фізичну активність. Бажано відмовитися від куріння і алкоголю", - заявив Клюге.

відео дня

Він також закликав не забувати, що в групу ризику входять не тільки літні люди і люди, які страждають від хронічних захворювань, але і молодим теж загрожує серйозна небезпека.

"Понад 95% померлих внаслідок епідемії коронавіруса в Європі – люди у віці старше 60, але молоді люди не повинні нехтувати загрозою. Уявлення про те, що хвороба COVID-19 впливає тільки на літніх людей, неправильне. Молоді люди не є непереможними", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар України та заступник глави МОЗ Віктор Ляшко озвучив нові важливі уточнення Всесвітньої організації охорони здоров'я з приводу того, як передається коронавірус SARS-CoV-2. Зокрема, там спростували варіант передачі китайського коронавіруса фекально-оральним шляхом.

До цього представники ВООЗ поставили остаточну крапку в питанні носіння масок. Мовляв, їх повинні носити виключно ті люди, які не хворі коронавірусом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти