"Привид переслідував": російський політолог назвав причину відставки Медведєва з посади прем'єра

7 березня 2020, 16:58оновлено 7 березня 2020, 17:45
Дмитро Медведєв має проблеми з алкоголем.
Володимир Путін і Дмитро Медведєв
Володимир Путін і Дмитро Медведєв / Reuters

Колишній прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв страждає від алкогольної залежності. За словами російського політолога Станіслава Бєлковського, саме згубна звичка стала однією з причин його відставки.

"Я не думаю, що він щось зробив не так. Хоча, звичайно, захоплення алкоголем позначилося. Не знаю, як зараз, але протягом довгих років привид переслідував Дмитра Анатолійовича. Це не любить Володимир Володимирович, який сам пити кинув, кілька років тому взагалі зав'язав", – розповів Бєлковський в інтерв'ю Гордону.

При цьому він зазначив, що в Кремлі на прийомах різко знизилася якість алкоголю після того, як президент РФ Володимир Путін кинув пити.

відео дня

"Одного разу була відома сцена, коли "не вберегли Дмитра Анатолійовича". Засідання уряду ніяк не могло початися, тому що не з'являвся на ньому сам Дмитро Анатолійович, будучи прем'єром. І тоді замість нього приїхав Володимир Володимирович Путін, провів засідання уряду і сказав: "Не вберегли ми Дмитра Анатолійовича". У зв'язку з чим і виник термін "російська грип": за офіційною версією, Дмитра Анатолійовича грип підкосив", – поділився спогадами експерт.

Як раніше повідомляв Главред, президент Росії Володимир Путін призначив колишнього прем'єр-міністра Дмитра Медведєва на новий пост.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти