Вірус у Китаї: з'явилися обнадійливі дані

16 лютого 2020, 16:09
Знижується число летальних випадків серед інфікованих коронавірусом COVID-19.
Коронавирус
Коронавірус вбив 1670 осіб/ Reuters

У Китаї вже третій день поспіль знижується число смертей від коронавіруса COVID-19. Про це повідомили в Держкомітеті охорони здоров'я КНР.

За даними з ночі 16 лютого, за добу в Китаї померли 142 особи, які були інфіковані коронавірусом, 139 летальних випадків припадають на провінцію Хубей, в якій розташоване місто Ухань - центр розповсюдження вірусу.

Також повідомляється, що впродовж останніх 12 днів знижується і кількість заражень за межами провінції Хубей.

відео дня

Як повідомляв Главред, станом на ранок неділі, 16 лютого, внаслідок зараження китайським коронавірусом Covid-19 померли 1666 осіб.

Загальна кількість заражених на даний момент становить 69 267 осіб, від наслідків зараження загинули 1670 осіб.

gisanddata.maps.arcgis.com
gisanddata.maps.arcgis.com

Тим часом в прес-службі МОЗ України повідомили, що станом на неділю, 16 лютого, в нашій країні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавіруса COVID-19.

"Станом на 16 лютого 2020 року в світі зареєстровано 69 261 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції COVID-19, з них 1669 - летальні. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано", - підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, уряд Малайзії заборонив пасажирам круїзного лайнера Westerdam перетинати кордон країни. Зазначається, що на його борту перебувала 83-річна американка, яка після прибуття в Малайзію здала тест на коронавірус нового типу, і він виявився позитивним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти