Звільнили населений пункт і знищили сотню окупантів: серед захисників поранених нема - Гайдай

25 січня 2023, 19:52
Російські окупанти перекинули на Луганщину кадрових військових, але бійці ЗСУ їх майстерно ліквідували.
Звільнили населений пункт і знищили сотню окупантів: серед захисників поранених нема - Гайдай
ЗСУ ліквідували сотню окупантів на Луганщині / Колаж фото Міноборони РФ, @DefenceU

Українські військові в одному бою ліквідували одразу сотню окупантів. При цьому втрат серед бійців ЗСУ немає. Серед українських захисників не виявилось навіть поранених. Про це в ефірі телемарафону заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Бій відбувся під час звільнення одного з населених пунктів на Луганщині. Гайдай запевнив, що окупанти втрачають величезну кількість солдат в ході українського контрнаступу.

"Росіяни перекинули туди кадрових військових, отож сто людей вони там втратили. А у наших захисників не було жодного пораненого", – сказав Сергій Гайдай.

Він переконаний, що українським захисникам вдається досягати такого результату завдяки чітко спланованій та відпрацьованій операції.

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200 "став на території"ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти