ЗСУ відбивають лівий берег Херсонщини: активно перекидають піхоту

19 листопада 2023, 07:59оновлено 19 листопада 2023, 12:30
Українські війська продовжують бойові дії на лівому березі Херсонської області та відбивають ворожі атаки.
ЗСУ відбивають лівий берег Херсонщини: активно перекидають піхоту
ЗСУ наступають на лівому березі Херсонщини / колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада, t.me/V_Zelenskiy_official

У звіті Інституту вивчення війни повідомили, що українські військові продовжують утримувати позиції на лівому березі Дніпра та перекидають туди додаткові сили.

Українські війська продовжували бойові дії на лівому березі Херсонської області 18 листопада. У Генштабі ЗСУ повідомили, що українські сили утримують позиції на сході берегової частини Херсонської області, передає ISW.

"Російський військовий блогер стверджував, що українські сили за артилерійської підтримки атакували поблизу Пойми, Піщанівки та з Кринок. Російські "воєнкори" стверджували, що українські сили продовжують перекидати додатковий особовий склад піхоти на лівий берег", - йдеться у звіті аналітиків.

відео дня

18 листопада Генштаб України повідомив, що українські війська відбили 12 атак Росії на лівому березі Херсонської області.

Ситуація на Херсонському напрямку

Нагадаємо, що ЗСУ яскраво знищили "Сонцепік" окупантів на Лівобережжі Херсонщини. Андрій Єрмак опублікував момент поразки важкої вогнеметної системи відразу після того, як його показали Сили оборони півдня.

Військовий ЗСУ розкрив ситуацію на лівому березі Херсонщини. Вже близько місяця існує плацдарм ЗСУ на лівому березі. Найбільш титанічних зусиль докладають бійці на землі.

ЗСУ контролюють 10 кв. км на лівому березі Дніпра. Українські військові закріплюються на лівобережжі Дніпра та завдають вогневого ураження по тилах противника.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти