ЗСУ можуть знищити Кримський міст одним пострілом: допоможуть російські боєприпаси - Жданов

22 липня 2022, 19:34оновлено 22 липня 2022, 20:09
Українським військовим необхідно потрапити у російський потяг з боєприпасами.
himars, крымский мост
Знищити Кримський міст можна одним пострілом / Колаж Reuters, wikimedia commons

Українські військові можуть знищити Кримський міст одним пострілом. Це вдасться, якщо по мосту буде їхати потяг з російськими боєприпасами. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

Однак він додав, що це зробити важко, адже треба вгадати, коли саме буде їхати залізницею ешелон.

"Ідеальний варіант влучити в состав з боєприпасами й тим самим за рахунок детонації боєприпасів одним пострілом зруйнувати Кримський міст. Єдина проблема - всі військові ешелони йдуть поза графіком, поза розкладом. Вони мають пріоритетність руху залізницею, їх пропускають в першу чергу. Тому на сьогоднішній день вгадати, коли йде ешелон, дуже важко. Але якщо таке вдасться - це буде ідеальний варіант", - сказав Олег Жданов.

читайте також"Війська там небагато": ЗСУ зможуть зайти до Криму після звільнення Херсонщини - Жданов

Звільнення Криму

Раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що українським військовим потрібно починати бити по базах російських окупантів у Криму, адже саме там знаходиться велика частина зброї, яка згодом опиняється на фронті. Він вважає, що Путін не наважиться застосувати ядерну зброю у відповідь на подібне.

Раніше колишній головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Брідлав заявив, що Україна має законне право атакувати Кримський міст, оскільки він споруджений на захопленій Росією території.

У свою чергу колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив про те, що Росія може застосувати ядерну зброю, якщо з Кримським мостом щось трапиться.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти