"Заяви про окупацію можна множити на нуль": ЗСУ підняли прапор у Нью-Йорку - DeepState

7 вересня 2024, 18:51
453
Сили оборони відбили частину Нью-Йорку на Донеччині та встановили український стяг на елеваторі, повідомили у DeepState.
'Заяви про окупацію можна множити на нуль': ЗСУ підняли прапор у Нью-Йорку - DeepState
ЗСУ встановили синьо-жовтий прапор у центрі Нью-Йорка / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео DeepState

Українські військові встановили в Нью-Йорку Донецької області синьо-жовтий прапор. Стяг замайорів на елеваторі в центрі селища. Відповідні кадри опублікував портал DeepState.

За даними аналітиків, прапор встановили військові 2-го механізованого батальйону 53-ї окремої механізованої бригади.

"Контроль ворога в центрі також відносний, тому всі попередні заяви ка**пів про повну окупацію можна поки множити на нуль", - зазначили у DeepState.

відео дня

На опублікованих кадрах можна побачити синьо-жовтий прапор на даху будівлі та майже зруйноване селище.

Дивіться відео встановлення українського прапора у Нью-Йорку:

Що таке DeepState?

DeepStateMap.Live — інтерактивна онлайн мапа бойових дій в Україні, яка дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій російсько-української війни, пише Вікіпедія.

Ситуація у Нью-Йорку - що відомо

Як повідомляв Главред, 12-а бригада спеціального призначення "Азов" разом із суміжними підрозділами стабілізувала ситуацію в селищі Нью-Йорк на Донеччині. Військові відновили контроль над частиною території.

Також аналітики DeepState повідомили, що станом на вечір 5 вересня Збройні сили України звільнили понад 5 квадратних км на східному фронті. На півночі Харківської області біля села Липці українські війська звільнили територію близько 2,5 кв. км, відкинувши росіян на 1-2 км. На Торецькому напрямку в Неліпівці було звільнено 2,9 кв. км.

Раніше повідомлялося, що ситуація в селищі Нью-Йорк на Донеччині залишається важкою. Росіяни знаходять нові прохідні ділянки для наступу, що ускладнює контроль над територією. Боєць ЗСУ Євген Ієвлєв повідомив, що ситуація змінюється кілька разів на день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти