Запідозрив у крадіжці, побив та прикував до стовпа: в Одеській області господар покарав працівника

11 листопада 2021, 15:27
Чоловікові вдалося втекти.
Запідозрив у крадіжці, побив та прикував до стовпа: в Одеській області господар покарав працівника
Чоловік утримував працівника в теплиці / фото Нацполіція

В місті Білгороді-Дністровському, що на Одещині, місцевий житель прикував ланцюгом до стовпа працівника, якого запідозрив у крадіжці. Потерпілий, який майже добу сидів на ланцюгу, зміг звільнитися. Поліцію викликали сусіди.

Як передає пресслужба поліції області, 44-річний чоловік допомагав подружжю по господарству, поки не був запідозрений у крадіжці. За це господар вирішив його провчити, прикувавши потерпілого до стовпа в теплиці та утримуючи так майже добу.

Потерпілий зміг пошкодити ланцюг та вибіг на вулицю, де його побачили сусіди, які і повідомили про подію в поліцію. За словами 49-річного підозрюваного, він прикував працівника ланцюгом до стовпа (замкнув ланки замком), оскільки побоювався, що чоловік, якого він вважає винним у крадіжці, втече.

Тепер за незаконне позбавлення людини свободи чоловікові загрожує 5 років ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області закохані підлітки втекли в ліс. Підлітків із м. Ананьїв Одеської області правоохоронці розшукували п'ять днів. Їх знайшли у лісі, де неповнолітні із підручних матеріалів побудували халабуду та жили там. Підлітки пояснили, що втекли з дому, бо хотіли жити разом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти