У Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників

22 липня 2020, 14:09
Спецслужби виїхали на місце можливого теракту
блокпост, поліція
Поліція перевіряє інформацію про нового терориста / УНІАН

Поліція Харкова перевіряла повідомлення про захоплення заручників. Таке повідомлення з'явилося у фейсбуці поліції міста.

Уточнюється, що на місце можливого захоплення заручників вже виїхали силовики і керівництво Київського райвідділу поліції Харкова.

За непідтвердженою інформацією, захоплення заручників у Харкові сталося по вулиці Бондареновской, де озброєний чоловік нібито захопив будівлю, оголосив про мінування і взяв людей у заручники.

відео дня
У Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників

Проте перевірка повідомлення показала, що будівля була дійсно захоплено чоловіком, однак зброї, вибухівки у нього не було і в заручники він нікого не брав, так як будівля, в яку він увійшов, була порожньою.

Поліція Харківської області відредагувала свій пост і заявила, що за словами начальника Київського відділу поліції Сергія Пономарьова, який знаходиться за адресою, зазначеною в повідомленні про захоплення заручників, "інформація не відповідає дійсності".

"Звертаємося до всіх громадян з проханням уважно ставитися до інформації, яку поширюєте", - попросили в поліції.

У Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку терорист захопив автобус із заручниками, яких тримав у полоні більше десяти годин. У підсумку він здався правоохоронним органам, однак до цього змусив президента Володимира Зеленського виконати свої вимоги - голова держави закликав дивитися фільм Земляни. Після затримання терориста відео було видалено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти