"Жалюгідні і нікчемні люди": журналіст висловився щодо погроз Звіробий сім'ї Зеленського

15 червня 2020, 03:24
Блогер зазначив, що ксенофобія – це зло.
Бачо Корчілава вважає ксенофобію злом / Фото: Facebook/Бачо Корчілава

Колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчілава висловив думку, що в Україні почали проявлятися ознаки побутової ксенофобії і яскравий приклад – це загрози волонтера Марусі Звиробий на адресу родини президента Володимира Зеленського.

"Сьогодні всі обурюються постом Марусі Звіробій. Це антисемітизм, який є одним з проявів ксенофобії. Всіх, хто страждає такими проявами, я вважаю людьми жалюгідними й нікчемними. Знаєте, я особисто пишаюся історією моєї нації. Точно так само історією своєї нації пишаються і євреї", - написав він у Facebook.

За словами журналіста, українцям необхідно залишати в минулому радянські звички щодо перевірки національності в паспорті, оскільки зараз у світі такий прояв агресії є недоречним.

відео дня

"Треба відучуватися від радянських звичок, щоб перевіряти національність у паспорті. Тим більше що графи національність немає вже багато років. А проблеми ксенофобії в Україні раптом стали якось вилазити і це, чесно кажучи, не дуже добре. Поки рідко, але вилазять. Тепер саме суспільство повинно зрозуміти, що ксенофобія - це зло. Вам подобається, або не подобається людина, але вказувати на її національність і куди вона повинна їхати жити - ідіотизм вищої міри. А істина завжди дорожче наших пристрастей і симпатій", - підсумував він.

Як раніше повідомлялося, народний депутат від Європейської солідарності Софія Федина заявила, що скандально відома волонтер Маруся Звіробий не писала на адресу родини президента погрози і антисемітські висловлювання, а це зробили хакери, які зламали її канал в Telegram.

Нагадаємо, волонтер Маруся Звіробій (справжнє ім'я ‒ Олена Самбул-Біленька), яка проходить по кримінальній справі разом з нардепом Софією Фединою через погрози президенту, вибухнула порцією образ на адресу Володимира Зеленського, його дружини Олени і його дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти