Загоряє у дворі та сидить в Мережі: з'явилися деталі відсидки Зайцевої за смертельну ДТП

2 листопада 2021, 16:57
Засудженим дозволяють користуватися Інтернетом: вони можуть по Skype спілкуватися з родичами.
Зайцева в залі суду
Олена Зайцева в залі суду / politeka.net

Стали відомі подробиці перебування в Покровському виправному центрі №79 Олени Зайцевої, яку суд визнав винною у смертельній ДТП у Харкові з шістьма жертвами.

За словами начальника Покровського виправного центру №79 Інни Міцюк, Зайцева перебуває з мінімальним рівнем безпеки з окремим входом і своїм прогулянковим двориком, кімнатою для прийому їжі, душовою, пише Оbozrevatel.

Вільно пересуватися засуджені можуть тільки по своєму дворику, а так їх супроводжують Молодші інспектори – на роботу, в лазню, на обід і так далі.

Відзначимо, що на опублікованих в Мережі фото відображено, як Зайцева в літній час відпочиває у дворі на лавочці з чтивом в руках, приймаючи сонячні ванни.

Загоряє у дворі та сидить в Мережі: з'явилися деталі відсидки Зайцевої за смертельну ДТП
/ Facebook А. Заграничної

При цьому засудженим дозволяють користуватися Інтернетом: вони можуть по Skype спілкуватися з родичами. Жінки відвідують загальнодоступні сайти (наприклад, новинні ресурси) – крім порноресурсів та інших заборонених. Також вони не можуть користуватися соціальними мережами.

У разі необхідності медичної допомоги під наглядом засуджених відвозять до лікарні. Зайцеву возили, наприклад, із застудою в міську лікарню. У засуджених укладені декларації з сімейними лікарями.

Ув'язнених записують в електронну чергу через HELSI, а потім на прийом відправляють разом зі співробітником виправного центру – засуджені не можуть самі заходити до лікаря.

читайте такожЖахлива ДТП у Харкові: мажорка Зайцева ошелешила сумою виплат постраждалим

Смертельна ДТП у Харкові

У 2017 році в Харкові сталося резонансна ДТП. Авто Олени Зайцевої вилетіло на тротуар.

В аварії загинули шестеро людей, ще п'ятеро-отримали травми. Пізніше в автошколі, в якій навчалася Зайцева, виявили безліч порушень.

Згодом автошколу закрили. Саму винуватицю аварії засудили до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти