"Якщо їм будуть плювати в обличчя": у Авакова просять Раду заборонити ображати поліцейських

23 липня 2020, 17:02
240
Наразі штраф за образу поліції становить 136-255 гривень.
Геращенко
Геращенко вважає, що в Україні потрібно збільшити штрафи за образу поліцейських / УНІАН

У МВС розробили проект закону, в разі прийняття якого передбачається збільшення штрафів за образу співробітників правоохоронних органів. У відомстві вважають, що розмір штрафу повинен становити 1700-3400 гривень.

Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у інтерв'ю УНН.

За словами чиновника, діюча система штрафів у сфері відповідальності за образу співробітників правоохоронних органів не витримує критики. Тому у міністерстві пропонують збільшити грошове стягнення за неналежні дії, спрямовані проти поліцейських.

відео дня

Геращенко висловив сподівання, що парламентарії підтримають відповідну законодавчу ініціативу.читайте такожУ Одесі поліція за прибуток прикривала роботу повій

"Якщо депутати нас підтримають... я хочу подивитися, як вони будуть реагувати, якщо їм будуть плювати в обличчя, якщо депутатів будуть ображати, і вони нічого не зможуть зробити, коли їм треба стояти годинами і вислуховувати всі ці дурниці", - підкреслив заступник глави МВС.

Тим часом Рада у першому читанні прийняла законопроект №2695, який суттєво розширює права поліції на дорогах. У разі прийняття документа в цілому, копи зможуть зупиняти автомобілістів в профілактичних цілях та без причини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти