"Я - король літака": у Польщі пілот Ryanair не пустив українців на борт

5 липня 2021, 11:16
Пасажири пройшли всі перевірки, паспортний контроль і реєстрацію на рейс. Але в результаті близько 30 громадян України не змогли вилетіти з Познані до Одеси.
Ryanair, Мінськ
Літак ірландської авіакомпанії Ryanair вилетів із затримкою в понад годину / Reuters

У Польщі близько тридцяти громадян України не змогли вилетіти з Познані до Одеси. Справа в тому, що в літаку спалахнув скандал: пілот заборонив підніматися на борт українцям.

Про інцидент написало польське видання Wyborcza Poznan з посиланням на читача. Втім, в самому аеропорту Лавиця дану інформацію не підтверджують.

За даними ЗМІ, літак ірландської авіакомпанії Ryanair вилетів із затримкою в понад годину. Пілот рейсу FR6705 з незрозумілих причин заборонив українцям підніматися на борт. Цікаво, що вони вже пройшли всі перевірки на авіаційну безпеку, паспортний контроль і реєстрацію на рейс.

відео дня

Як заявили очевидці, пілот кричав: "Я тут головний" і "Я - король літака". В результаті в аеропорту залишилося понад 30 осіб з діючими квитками.

Представник аеропорту Лавіца Блавей Патрін заявив, що немає інформації про те, що хтось із членів екіпажу поводився неналежним чином по відношенню до пасажирів.

"Під час реєстрації сталися деякі збої в роботі. Подробиці невідомі. Ситуація розслідується", - зазначив Патрін.

читайте такожНова смертельна ДТП з українцями в Польщі: з'явилися подробиці

Нагадаємо, наприкінці червня в Польщі на українців, які розмовляли рідною мовою, вчинив напад агресивний чоловік. При цьому один з постраждалих внаслідок отриманих травм втратив свідомість, його відвезли в лікарню.

Напад стався в місті Познань в районі Стшешинського озера на пляжі. При цьому нападник бив українців ногами по голові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти