Викинув тіло в лісосмузі: батько задушив свого трирічного сина на Сумщині

16 вересня 2021, 10:37
Чоловіка вже затримали. Зараз з'ясовуються мотиви моторошного злочину.
Викинув тіло в лісосмузі: батько задушив свого трирічного сина на Сумщині
Бездиханне тіло дитини знайшли в лісосмузі / https://su.npu.gov.ua

У Сумській області батько розправився зі своїм трирічним сином, після чого кинув його тіло в лісосмузі. Злочин стався в місті Глухів Шосткинського району.

Раніше в поліції повідомляли, що 15 вересня чоловік забрав з дитячого садка свого 3-річного сина і додому з дитиною не повернувся. Їх розшукували як безвісти зниклих.

читайте також"Перервали життя не тієї дитини": хірурги помилилися і вбили близнюків в утробі матеріЧоловіка 1971 року народження вже затримали. На цей час мотиви скоєного з'ясовуються, повідомили в поліції.

відео дня

Попередньо встановлено, що він вночі 16 вересня на околиці міста в лісосмузі він задушив свого сина.

"Приїхавши до найближчої лісосмуги зв'язав йому руки та одягнув пакет на голову. Від чого дитина задихнулася. Після чого поїхав", - розповіли в поліції.

Раніше ми розповідали про моторошної трагедії в Дніпрі - там жінка намагалася звести рахунки з життям, уколів собі та дитині смертельно небезпечну ін'єкцію. В результаті дій матері її однорічний син помер, а вона потрапила в реанімацію.

Також повідомлялося, що в Дніпрі батько до смерті побив власного сина. Дике вбивство в Кам'янському Дніпропетровської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти