Вторгнення Росії в Україну: ціни на таксі в Києві різко злетіли

24 лютого 2022, 14:37оновлено 24 лютого 2022, 15:40
Ціни на поїздки стартують від 300 гривень і вище і вільних машин не знайти.
Таксі
Ціни на таксі в Києві зросли в 2,5 рази / УНІАН

На тлі вторгнення Росії на територію України, що спровокувало пробки у великих містах, різко підвищилася і вартість таксі. Зокрема, в Києві служби таксі збільшили вартість проїзду в 2,5 рази.

Наприклад, за даними служби Uklon, вартість поїздки з центру за межі міста в житлові комплекси в Софіївській Борщагівці раніше була в межах 170-200 грн, а зараз найменша ціна поїздки з вулиці Хрещатик в ЖК "Затишний квартал" становить — 455 грн (клас "стандарт").

Аналогічна ситуація і в напрямку виїздів з міста. Наприклад, вартість поїздки з житлового масиву Оболонь до автостанції Дачна в залежності від класу автомобіля складе 370-512 гривень.

відео дня
таксі ціни
Ціни на таксі в Києві зросли в 2,5 рази / скріншот

При цьому в низці служб таксі немає вільних машин.

До речі, у Bolt звернулися до своїх клієнтів і повідомили, що, незважаючи на введення воєнного стану, компанія продовжить роботу у штатному режимі.

У той же час, Uber оголосив про припинення роботи сервісу в Україні.

Зокрема, проблеми з пошуком транспорту у різних районах міста виникають у Uber та Bolt.

"У зв'язку зі зростанням геополітичної напруженості та останніми подіями ми вирішили тимчасово призупинити роботу програми. Безпека всіх користувачів додатків є нашим головним пріоритетом. Ми продовжуємо стежити за обставинами та сподіваємось, що це тимчасова ситуація", - заявили у прес-службі компанії.

читайте такожНадзвичайний стан у Києві: за якими правилами житиме містоНагадаємо, що українська влада радить українцям залишатися в своїх будинках і без необхідності не пересуватися по місту.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти